Vooruitblik 2020 & terugblik 2019. Wat gebeurde er in de wereld van biohacking & technologie? Gesprek bij de Biohacking Impact podcast met Wouter van Noort (journalist NRC Handelsblad).

Wouter van Noort podcast

Wouter van Noort is journalist voor NRC Handelsblad. Hij werkte eerder voor Elsevier en de NOS. Daarnaast modereert hij de wekelijkse nieuwsbrief Future Affairs over de rol van technologie op de maatschappij, democratie en het menselijk leven.

Het leuke van deze podcast is dat Wouter en ik dezelfde interesses hebben. Net als hij ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van nieuwe technologie, maar soms ook bang voor de nadelige consequenties die het heeft/kan hebben.

Dan nog iets. Mijn focus ligt op biohacking, oftewel de directe impact van technologie op de mens. Vanaf maart 2019 deel ik de nieuwste ontwikkelingen, mijn duiding daarvan en mijn visie daarop, in een maandelijkse nieuwsbrief. Om die reden leek het me leuk om dit gesprek ook te gebruiken als een soort van reflectie op het jaar 2019 in biohacking!

Abonneren

Wil je altijd nieuwe podcastafleveringen van me luisteren? Abonneer je op de podcast:

Helemaal fijn als je een review op één van deze kanalen achterlaat!

Shownotes

Waar hebben we het over gehad? Dit zijn alle relevante links:

Wil je meer weten over biohacking?

Meer lezen?

Eerder schreef ik ook over een aantal onderwerpen waar Wouter en ik over hebben gepraat:

We hadden het over deze podcast afleveringen:

Wat vond jij van deze podcast? Laat het me weten in de comments!