DIY-biologie, Biohack Academy & Biokunst. Podcast interview met Roland van Dierendonck (De Waag Amsterdam) over de definities van biohacking, de kracht van open source biotechnologie en de impact van biokunst.

Roland van Dierendonck podcast

Roland van Dierendonck was begeleider van de Biohack Academy, die ik in het voorjaar van 2019 volgde bij De Waag in Amsterdam. In dit gesprek blikken we terug op deze opleiding, maar kijken we ook vooruit naar de potentie van (open) biotechnologie.

Wil je altijd nieuwe podcast afleveringen van me luisteren? Abonneer je op de podcast:

Helemaal fijn als je een review op één van deze kanalen achter laat!

Shownotes

Waar hebben we het over gehad? Dit zijn alle relevante links uit ons gesprek:

Meer lezen?

Wil je meer weten over biohacking?

Eerder schreef ik ook over een aantal onderwerpen waar Roland en ik over hebben gepraat.

Wat vond jij van deze podcast? Laat het me weten in de comments!