De Biohacking Impact podcast is een show over technologie, biohacking en de toekomst. Mijn vraag: Hoe word je een superhuman? Wat betekent het voor de mens en maatschappij als we onze significant kunnen verbeteren?

Ik probeer daar achter te komen door gesprekken met experts en specialisten. Van biohacking tot technologie, quantified self, brain-computer interfaces, wearables, chips, kunstmatige intelligentie, robots, exoskeletten en veel meer.

Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het volgende tijdperk van ons als mens.

Wie is Peter Joosten?

Peter Joosten MSc. heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. Hij is eigenaar van de succesvolle blogs ProjectLeven.nl en PeterJoosten.net, waar hij wekelijks schrijft en vlogt over biohacking, quantified self, technologie en gezondheid. Daarnaast is hij TEDx spreker, adviseur en trendwatcher bij de diverse bedrijven en instellingen.

Hij wordt regelmatig geïnterviewd voor televisieprogramma’s (Valerio4ever en Galileo), kranten (Trouw, Volkskrant, Financieel Dagblad, de Correspondent), radio (NPO Radio 1 Met het Oog op Morgen, Radio 3FM, BNR Nieuwsradio) en magazines (Runners World en Men’s Health) over deze onderwerpen.

Contact

Wil je meer weten over de Biohacking Impact podcast of heb je een vraag? Neem dan contact met me op via het contactformulier op PeterJoosten.net.