Boomer Anderson is een gezondheidsconsulent, spreker & host van de podcast Decoding Superhuman. Een podcast interview over quantum health, epigenetica en het belang van slapen.

Boomer Anderson podcast

De Amerikaan Boomer Anderson is een gezondheidscoach met cliënten van over de hele wereld, host van de podcast Decoding Superhuman, en spreker over peak performance. Na een paar jaar als bankier gewerkt te hebben in Singapore, woont en werkt hij nu in Amsterdam. In deze podcast praten we onder meer over zijn overgang van de bankierswereld naar de leefstijl die hij nu heeft. Let op: het interview is in het Engels.

Ik ken Boomer al langer. Ik vind dat hij een goede combinatie heeft van zowel veel kennis en een natuurlijke Amerikaanse charme om concepten en theorieën uit te leggen. Daarbij is hij niet bang om nieuwe concepten uit te proberen, zoals de zogenaamde ‘Uberman Sleep’. In de podcast legt hij uit hoe dit werkt en hoe hem dat is bevallen.

Wil je altijd nieuwe podcast afleveringen van me luisteren? Abonneer je op de podcast:

Wat ik helemaal leuk vind, is als je een review achter laat op één van deze kanalen!

Samenvatting

Dit is wat mij bijblijft van deze podcast:

  1. Hoe past Boomer het concept ‘Efficient Frontier’ toe in zijn leven?
  2. Wat is ‘Quantum Health’ en hoe richt hij zijn dag in?
  3. Hoe kijkt hij naar de toekomst van de mensheid?

#1 Boomer past een aantal concepten toe die afkomstig zijn uit de financiële wereld, mede door zijn beroepsmatige achtergrond bij een bank in Singapore. De zogenaamde ‘Efficient Frontier’ is de reeks optimale portefeuilles die het hoogste verwachte rendement biedt voor een bepaald risiconiveau of het laagste risico voor een gegeven niveau van verwacht rendement. Hij gebruikt dit om zijn dag in te delen en zijn trainingen in te plannen.

#2 Quantum Health is niets anders dan het in verbinding staan met de natuur. Gedurende de dag heeft Boomer een aantal vaste routines ingebouwd, zowel in de ochtend als ‘s avonds. In ons gesprek legt hij uit hoe een reguliere dag er voor hem uit ziet.

#3 Hoe kijkt Boomer naar de toekomst van de mensheid. Hij is positief over de mogelijkheden die technologie ons heeft gegeven en nog gaat bieden. Wel ziet hij dat we nu in een transitie zitten, waarbij de huidige machtshebbers niet altijd laten blijken het beste voor te hebben met de samenleving.

Shownotes

Waar hebben we het nog meer over gehad?

Deze podcast werd mede mogelijk gemaakt door:

  • Patreon supporters van de Project Leven Show
  • Boek Biohacking (mijn eigen boek)

Video

Dit interview verschijnt ook op het YouTube kanaal van PeterJoosten.net. Bekijk en beluister het interview hieronder.

Interview met Boomer Anderson

Meer lezen?

Eerder schreef ik ook over een aantal onderwerpen waar Boomer Anderson en ik over hebben gepraat:

Wat vond jij van deze podcast? Laat het me weten in de comments!